perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kolmas tapaaminen

Meidän piti alunperin kirjoittaa tämä merkintä yhdessä porukan kanssa, mutta koska kaikki katsoivat telkkarista lastenohjelmia niin minun ja Remuksen piti tehdä tämä kahdestaan. Emme kyllä kerenneet kovinkaan pitkälle, kun Remuksen piti lähteä, mutta tämän verran ehdimme...

Meillä oli siis toinen tapaaminen. Aloitetaan siis suoraan taas tästä virallisesta osuudesta.
- Lucius tekee kaikille kravatit - Seuraava kuvauspäivä 26.4.12

Lisäksi ilmoitamme meidän Dumledoren lopettaneen, joten Lucius toimii Dumledorena.


Ja sitten loppu minun pitäisi soveltaa itse, mutta pääsenkin helpolla, koska Lucius unohti antaa minulle tapaamisen kuvat. Saatte kuvat ehkä joskus myöhemmin... Ehkä. Mutta tapaaminen oli siis täysin päätön, koska Lucius pelasi puolet ajasta televisio peliä ja Remus hehkutti sen pelin kakka kikkare hahmoja. Lisäksi Lily ja Peter pelasivat kännykällä ja Bella katsoi televisiota, joten et hävinnyt mitään vaikket ollutkaan paikalla Potta.


- Severus

2 kommenttia:

  1. Surkaamme kaikki Dumbledoren menetystä! D: Jeesus, olisi pitänyt olla siellä paimentamassa teitä, tapaaminen kuulostaa varsin sekasortoiselta..... NOH, ensi kerralla sitten. Milloin kirpparitapaaminen? Entä kuvauspäivän aikataulut, monelta ja missä? Snivellus, pakko sanoa, että minä olisin taas hoitanut paremmin, HA-HA.

    -James, joka ei jaksanut kirjautua sisään, koska hänen oma koneensa on typerä ja isän kone on vielä typerämpi NNGH.

    VastaaPoista
  2. No ei voi mitää. Miä yritin pitää kurii, mut Bella oli ihan sekasin koko tapaamisen. Ja sit ne alko pelaa jotain tv pelei ja puhelin pelei ja ja ja miä yritin 8((( .. Lisäks kuvauspäivän aikataului ei sovittu eikä kirpparipäivää et oli paha kirjottaa niistä.

    - Severus

    VastaaPoista